Test & Vergleich – Cremes gegen pigmentflecken

SD White
Starwhite
Illuminatural 6i
Bleichen: Ja Ja Ja
Parfümfrei: Nej Ja Nej
Sonnenblocker: Ja Nein Nein
Duft: 3.5 out of 5 stars 3 out of 5 stars 5 out of 5 stars
Befeuchtet: 4 out of 5 stars 3.5 out of 5 stars 4.5 out of 5 stars
Textur: Creme Creme Creme
Trocknungszeit: 12 min 10 min 10 min
Brauner Pigmentfleck: 3.5 out of 5 stars 3 out of 5 stars 5 out of 5 stars
weißer Pigmentfleck: 1 out of 5 stars 1 out of 5 stars 1 out of 5 stars
Altersflecken: 3.5 out of 5 stars 3 out of 5 stars 5 out of 5 stars
Gesichtarea: 3.5 out of 5 stars 2 out of 5 stars 5 out of 5 stars
Genitalarea: 3 out of 5 stars 5 out of 5 stars 3 out of 5 stars
Make-up kompatibel: 3 out of 5 stars Nein 5 out of 5 stars
Anwe./tag: 2/tag 2/dag 2/dag
Ergebnisse: 4-6w. 3-6w. 3-4w.
Preis: 25.95€/50ml 25.95€/50ml 42.95€/50ml
Webbshop: Skin Doctors Star white Skinception

Test av krämer mot åldersfläckar och pigmentfläckar: Skin doctor/sd white – Star white – Super Glandin/anti pigment creme
 
Skin Doctors kräm är en utmärkt hudblekningskräm som behöver en lite längre behandlingstid, upp till två månader. Krämen är effektiv och ger tydligt märkbara resultat på mörka pigmentfläckar och åldersfläckar. Sd white är ett självklart val för dig som har lite känsligare hy och väljer att gå långsamt framåt men som ändå vill se tydliga och pålitliga resultat.
 
Star white krämen i detta test en produkt avsedd för blekning av pigmenterade hudpartier som är känsliga hudområden. Tex runt ögonen (krämen ska inte appliceras för nära ögat) och i/på underlivet samt i/runt armhålan. Star white är helt fri från artificiella ämnen och visar tyliga blekningsresultat efter ca 3 veckors behandling. Ett bra val för dig som vill bleka pigmenterade områden på känslig hy tex på genitalier och runt armhålan.
 
Super Glandins kräm visar vad vi kan bedöma något sämre resultat på ålderfläckar och mörka pigmentfläckar jämför med sina två konkurrerande testobjekt. Produkten är unik mot övriga pigmentkrämer genom att den innehåller solfaktor. Super Glandin och är ett bra alternativ för dig som på solsemestern vill punktbehandla områden med hudfläckar från att mörkna med solbrännan.
 
Pigmentfläckar.nu rekommenderar: Köp Skin Doctors kräm om du vill se tydliga resultat. För dig som inte vill/behöver kompromissa med priset finns även Dermalogicas produkt Powerbright som är ett bra men dyrare val.
Jlinjex1
 
Pigmentfläckar är ett begrepp som används i dagligt tal om en tre vanliga typer av pigmentförändringar i huden. De tre typerna är melasma och chlosama, lentigo som även brukar kallas ålderfläckar. Den tredje varianten som kan orsaka pigmentfläckar är en form av jästsvamp som kallas Pityriasis versicolor.